Aktuellt i SISSI

Läs hela inlägget »

Octapharma genomför sin återkommande tvådagarsutbildning för sjuksköterskor och läkare den 6-7 februari 2018 på Johannesbergs slott i Stockholm.

Sista anmälningsdag är 15 december 2017.

Här hittar du:

Läs hela inlägget »

SISSI:s Riktlinjer för immunglobulinbehandling har genomgått en omfattande och välbehövlig uppdatering och komplettering. Arbetet har skett i samarbete med Shire. Arbetsgruppen har bestått av de sjuksköterskor som ingår i Shires Advisory Board.

Här hittar du riktlinjerna

 

Läs hela inlägget »

Nu kan du läsa om, och anmäla dig till, SISSI-konferensen 6-8 sept 2017 i Tylösand.

Läs mer här.

Läs hela inlägget »

Läs mer i nyhetsbrevet eller på informationssidan om Barcelonakonferensen

Läs hela inlägget »

Nu finns information om konferensen, resestipendier m m.
 

Läs hela inlägget »

Vår gamla sida har lagts ner och nu är denna sida under uppbyggnad.

Beslutet att lägga ner vårt webbhotell kom oväntat och lite olägligt men det positiva är att nu blev vi tvugna att uppdatera allt innehåll och tänka efter vad vi egentligen ska ha på hemsidan. Kom gärna med synpunkter via gästboken som finns under medlemssidorna. Eller använd formuläret under "Kontakt". Vi tar tacksamt emot förslag och synpunkter på innehållet.

Vi har nu också ett nytt sätt att logga in. Alla medlemmar har samma lösenord, det är alltså inte personbundet längre. Lösenordet byts vart annat år när medlemsavgifterna betalats in. Vi kommer att skicka ut det med e-post. Kontakta styrelsen om du inte fått något lösenord innan 1 april 2016.

Läs hela inlägget »